Om

Om Konservative 2.0

- aktion for genfødsel af Konservatismen

 

Fra bogens forord:

"Denne bog er delvis blevet til i frustration. Frustration over de mange tåbelige politiske beslutninger, de åbenlyst manipulerende ”debatter”, de mange indlysende problemer, som ”ingen” synes at interessere sig for og - ikke mindst – Det Konservative Folkepartis helt marginale rolle på den politiske scene.

 

Men bogen er dog primært skrevet i håbet om, at kunne vise vejen til at genfinde konservatismens dybeste rødder, dens DNA, og se dem genoplivet i en genfødt konservatisme, som jeg vil kalde Konservatismen 2.0. Det er en konservatismeforståelse, som tager sit afsæt i nationens og fællesskabets grundlæggende fundament, vores kultur, vores fælles værdier og normer. Målet er en nation, et fællesskab, som fungerer for alle borgere"

Og fra bogens sidste kapitel:

"Lad os håbe, at DKF tager udfordringen op – eller at andre gør det. Nationen behøver det og befolkningen savner det.

Mon ikke medierne ville skrive: "

 

"Største politiske nytænkning

i nyere dansk historie:

Konservative genfinder konservatismen!"

 

 

 

 

Bogen er udgivet på Saxo Publish og kan bestilles på dette link.

 

 

Bogens indholdsfortegnelse kan ses her:

 

 

 

 

Om initiativtager.

 

Min person er ikke emnet på denne hjemmeside. Emnet er Konservatismen i det 21. århundrede - holdninger, meninger og argumenter for disse. Trods dette er her lidt information som kan belyse min baggrund og mine forudsætninger:

Født: 1948

Gift siden 1969.

Børn: 2

Uddannelse: Akademiingeniør (1975), Civiløkonom HD-A (1986), Merkonom Finans (1990).

Arbejdsliv:

Avisbud, medhjælper i Brugsen, S-togs-vasker, natafløser på taxacentral, perlegrus-mekaniker, post-sortering, patentarkivering.

Efter uddannelse: 3 år i Nordsverige som ingeniør & produktudvikler.

Tilbage i Danmark: Stillinger som salgs-, eksport og marketingchef i flere danske virksomheder.

Administrerende direktør i A/S Vesta og Dansk Uni-Cardan A/S.

Projektleder IT i GKN pls, London, direktør IT/Strategi i GKN GmbH, Tyskland. Selvstændig (ejerleder) frem til 2014, hvor virksomheder afvikledes.

Hustru: Tandlæge, ansat i det offentlige,

Med dette initiativ har jeg stillet mig ud på tynd is. Ikke fordi jeg kan lide det, men fordi jeg føler mig forpligtet til det. Kun at kunne bidrage lidt, er ingen undskyldning for ikke at bidrage overhovedet.

 

Mit engagement udspringer af frustration - frustration over at Danmark (og mange vestlige lande) er ved at falde fra hinanden. Kultur og fællesskab går stille og roligt i opløsning, uligheden stiger og splitter befolkningen, politikerleden vokser og det offentliges legitimitet anfægtes.

Vort dejlige land og den succesfulde vestlige kultur og civilisation er på vej til ødelæggelse - ikke af andre, men af os selv. Og hvad gør man politisk? Stort set intet - al energien går til at spille det patetiske taktiske spil om taburetter og magt. Magt til hvad? Magt til at beholde magten - intet andet!.

Det hverken kan eller vil fortsætte.

 

Og så gik jeg i gang med at skrive bogen.

 

 

Copyright © Kåre Grønbæk All Rights Reserved